Artiesten

Vrijdagavond:
Rich Magic
Goochelaar Rich Magic presenteert een interactieve familieshow voor jong en oud. Fantastische magic en mindreading acts met veel comedy zorgen voor hilarische, verbazingwekkende en schitterende momenten. Kortom: een show die je niet wilt missen. Voor zowel kinderen als volwassenen een absolute aanrader!

Zaterdagavond:
Perfect Showband
www.perfect-showband.nl
Deze band, ontstaan in 1992, treedt zaterdagavond op tijdens de Dorpsfeesten Weerselo 2016. Of ze nu in een feesttent optreden, of tijdens een diner-dansant, een personeelsfeest of een bruiloft, ze gaan maar voor één ding en dat is feest maken. Tijdens het optreden van de Perfect Showband staat er maar één woord hoog in het vaandel en dat is ‘perfect’!
Vele dancings maken al jarenlang graag gebruik van de kwaliteiten van deze band, mede vanwege het gevarieerde repertoire van rock tot feest, waaronder een Nederpop en een 60-, 70-er jaren set.
Door hun rijke ervaring neemt de Perfect Showband u mee op een reis vol muzikale hoogstandjes.
Dus kom allen zaterdagavond en laat je verrassen door de power van talent, enthousiasme en ervaring!

Zondagavond:
De Twentse Toppers

De Twentse Toppers staan voor kwaliteit, feest en meezingen! Deze drie stoere mannen zorgen er met hun unieke act voor dat het dak er af gaat. Zij zullen er dan ook voor zorgen dat de sfeer er direct goed in komt voor de volgende topper.
Henk Wijngaard
Wanneer de sfeer er lekker in zit zal onze volgende artiest komen en wel niemand minder dan Henk Wijngaard. Begonnen op 14-jarige leeftijd toen hij zijn eerste gitaar kreeg en inmiddels een zeer gewaardeerde artiest en hij is, mede door zijn innemende karakter, populair bij een breed publiek.
Die Geile Mädeln
Het slot van de avond zal worden afgesloten door de dames van Die Geile Mädeln. Zij weten hoe ze anno 2016 een echt schlagerfeest moeten bouwen. Niet meer in die saaie Dirndls maar hop in die tiroler hotpants! De dames zingen alles live en meerstemmig en… ze zijn altijd in voor een geintje dus wie weet waar de avond eindigt…?