Artiesten

Vrijdagavond:
Drum Clinic en Weerselose artiesten
Diverse Weerselose artiesten zullen zich tijdens deze avond presenteren tijdens Weersel Got Talent. Tijdens de pauze zal Slagwerkgroep Weerselo een spetterende drumclinic verzorgen.

Zaterdagavond:
Melrose
www.melrose.nl
Deze vijf knotsgekke kerels weten iedereen in de stemming te brengen met een allround, top 40/100 repertoire. Als ze met hun persiflages op de proppen komen is de show compleet!! Melrose vindt het belangrijk plezier te beleven aan een optreden en dat te delen met het publiek.
Vijf hard werkende muzikanten, die tot het uiterste gaan om elk optreden tot een onvergetelijke happening te maken. Melrose is op elk gewenst evenement in te zetten en weet dan ook op elk soort evenement dat repertoire samen te stellen wat tot de verwachtingen behoort. Tijdens de dorpsfeesten Weerselo 2017 zullen zij zorg dragen voor een zeer succesvolle avond.
Dit kan natuurlijk alleen gerealiseerd worden wanneer er een zeer breed repertoire voorhanden is, zoals feestnummers, Nederlandstalig, top 40, stevige top 100, house, klassieke dansstijlen, etc. etc. Melrose bezit zo’n bijna onuitputbaar repertoire.
En dit alles gaat gepaard met een zeer spontane presentatie, waarin een komische noot niet ontbreekt en waar het publiek steeds bij betrokken wordt!

Zondagavond:
Harten 10

Harten 10 het DUO wat zich kenmerkt door hun aanpak:
Singletjes op vinyl en veel persoonlijk contact met de piratenzenders en hun fans. Dit heeft geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Ze houden ervan om dicht bij hun fans te staan en ze zoeken dan ook na hun optreden, wanneer hun agenda dit toe laat, de fans op in de zaal.
Dit jaar zullen ze ook een optreden verzorgen tijdens de dorpsfeesten Weerselo 2017. Zorg ervoor dat u er bij bent en zing samen met hun mee.
Henk Dissel
Op 21 februari 1991 zag Henk Dissel het levenslicht. Van jongs af aan is zijn passie al zingen en entertainen. Nu, 26 jaar later, is Henk bezig met zijn klim naar de top van Nederland.
Henk maakte een succesvolle start in het jaar 2012 met zijn landelijke hit ‘Lange nacht’ die maar liefst 17 weken in de Single Top 100 stond en in elke kroeg en discotheek werd meegezongen. De agenda van Henk vult zich snel met optredens door het hele land.
Dit jaar zal Henk de Dorpsfeesten Weerselo bezoeken en zijn passie en enthousiasme voor het zingen laten zien aan het publiek.
Danny Christian
Dennie Christian is op 22 mei 1956 in Bensberg bij Keulen als Bernd Althoff geboren. Toen hij leerjongen bij verzekeringsmaatschappij was, leerde hij zijn latere producer kennen. Zijn eerste liedjes nam Dennie als 17-jarige op. Zijn eerste plaat was “Jede grosse Liebe hat ein Happy-End”. Pas zijn vierde single bracht het succes: “Rosamunde”.
Tot op heden heeft de in Bensberg geboren zanger ontelbare albums en singles uitgebracht en daarmee een platina en ettelijke gouden elpees verdiend. Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen hij met ‘Rosamunde’ de eerste superhit scoorde. Maar ook op een ander gebied heeft Dennie Christian een verbazingwekkend talent. Spelenderwijs lukt het hem om zijn positieve levensinstelling, zijn plezier in de omgang met mensen en de liefde voor Duitstalige muziek op het publiek over te brengen. Door hem werd het ‘Schlagerfestival”, dat hij sinds 1982 presenteert, tot een van de grootste en meest succesvolle shows in dit genre.
In 2017 verschijnt de zanger opnieuw op het podium met een cover van “Ik leef niet meer voor jou”. De song is te horen in de film Ron Goossens, Low-Budget Stuntman waarin Christian ook zijn debuut maakt als acteur. De hit “Ik leef niet meer voor jou”van Marco Borsato werd voor de film totaal opnieuw gearrangeerd.