Paasvuur

⛔ aanvoerstop Paasvuur ⛔

❗Helaas mogen we geen hout meer accepteren i.v.m. de droogte, vooralsnog gaat het paasvuur wel gewoon door❗

PAASVUUR WEERSELO  2019

Eerste Paasdag, zondag 21 april  wordt weer het traditionele paasvuur ontstoken aan de Hoge Haarweg. (achter het industrie terrein). Om een mooi paasvuur te creëren vragen wij u, om het snoeihout wat u overhoudt bij het snoeien naar het paasvuur te brengen.

A.u.b. geen hout met spijkers, geen stobben, geen geverfd of gelakt hout, geen wortels van kleine coniferen en/of kleine bomen. Ook ander afval wordt  NIET geaccepteerd.

Het snoeihout kunt u brengen op de zaterdagen 23 maart, 30 maart, 6 april, 13 april , vrijdag 19 april (goede vrijdag) en zaterdag 20 april (❗deze data gaan niet door) vanaf 9.00 uur ’s  morgens tot 16.00 uur ’s middags, naar het terrein aan de Hoge Haarweg waar het door de leden van het Oranje Comité zal worden opgeslagen.

Op 1e paasdag 1 april starten we net als voorgaande jaren  weer met een lampionnenoptocht vanaf de kerk. Alle kinderen kunnen bij de start een lampion ophalen.

De optocht wordt  vooraf gegaan door de st. Remigius Harmonie. Eveneens wordt de fakkel meegedragen, waarmee het paasvuur  wordt ontstoken. Deze fakkel is aangestoken aan de paaskaars in de kerk.

We verzamelen om 20:15 bij de kerk waar we starten met de lampionnenoptocht, om 20:30 vetrekken we en rond 21:00 zullen we het paasvuur ontsteken.

De omgeving van het paasvuur zal sfeervol worden aangekleed met  sfeerverlichting, tevens wordt u chocolademelk, thee en koffie aangeboden  door het OCW   i.s.m. café  rest. Van Olffen.

We hopen u allen te ontmoeten bij de lampionnenoptocht en bij het paasvuur.

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze contactpersoon Mike van Olffen  (tel: 06-53202191).