Koningsdag 2021

Koningsdag dinsdag 27 april 2021 

Alternatieve koningsdag 2021.
 

Helaas is het nog niet mogelijk om Koningsdag met z’n allen te vieren op een manier hoe wij het gewend zijn. Toch proberen we de Koningsdag niet geheel ongemerkt voorbij te laten gaan en hebben we onderstaand programma samengesteld.

Vlaghijsen

In samenwerking met de harmonie, die het Wilhelmus zal spelen, zullen we ’s ochtends zonder publiek de vlag hijsen. We vragen alle inwoners van Weerselo om dit voorbeeld te volgen.

Kleurplaat voor de kinderen
Hieronder zijn een tweetal kleurplaten te downloaden, kleur deze in en lever ze in aan de Stadtlohnallee 31 in Weerselo of stuur ze door naar secretariaat@ocweerselo.nl
Voor de mooiste kleurplaat is er een prijsje beschikbaar! Inleveren voor 28 april….

Inmiddels is de uitslag bekend:

1e plaats = Lisa Meijerink
2e plaats = Renske van der Vechte
3e plaats = Rens Vreeswijk

Zie hieronder de geweldige kleurplaten van deze winnaars. De prijzen komen zo snel mogelijk jullie kanten op.

 

 

 

 

Fietstochten
Hieronder staan een tweetal fietstochten van beide 25 of 40km (die keuze kunt u gedurende de route maken) die u kunt downloaden en op eigen initiatief kunt fietsen*. Ook hierbij is een prijs beschikbaar; maak de mooiste foto met als thema ‘Koningsdag 2021 corona…’ stuur deze naar secretariaat@ocweerselo.nl

De mooiste foto wint een mooie prijs! Opsturen voor 27 april 18:00

* Let op: Houdt hierbij wel de landelijk geldende corona maatregelen in acht

Wij hopen dat u een gezellige dag heeft en dat we volgend jaar weer met z’n allen Koningsdag kunnen vieren, zoals u dat van ons gewend bent.